Contact

 

VIP-hypotheken is een initiatief van VVP, platform voor financieel adviseurs.

Vip-Hyptheken voorziet hypotheek- en andere financieel adviseurs van nieuws en vakinformatie over hypotheken en biedt praktijkondersteuning bij advisering, bemiddeling en actief klantbeheer.

De redactie van VIP-hypotheken kunt u bereiken via  vvp@vvponline.nl, graag ontvangen wij hier ook uw persberichten.

Arjan Cornelisse vertelt u graag over de commerciële mogelijkheden: arjan@vvponline.nl of 06-10628564.

Adres:

Wapendragervlinder 29, 3544 DL Utrecht

VVP Nederland BV (KvK 73361321) is uitgever van VVP, het vakblad voor financieel adviseurs, de website www.vvponline.nl, HypoMania, digitale nieuwsbrieven en initiatiefnemer van de jaarlijkse VVP Advies Award voor meest klantgerichte adviseur en VVP Academy.

Events

VIP-congres ACT NOW!

4 juli 2023 - 4 juli 2023

Lees meer
VVP 06 - 2020
VVP 05 -2020
Recente editie
Recente editie

VVP 2-2023 biedt aansprekende voorbeelden van financieel dienstverleners die de sector juist in deze uitdagende tijden een menselijk(er) gezicht geven. Lees bijvoorbeeld de nieuwe column van Henk Jansen (Expat Mortgages) en lees hoe Rowin du Gardijn (27) van du Gardijn en Eline de Wit van Lemonade alle ruimte geven aan een nieuwe generatie die van betekenis wil zijn. Uiteraard ook in deze VVP volop aandacht voor klantgerichtheid en vakkennis, onder andere in de rubriek ‘Uit de Adviespraktijk’ met financieel adviseurs Ilse Bosland (Juffrouw Polis), Rick Guitjens en André van Luijk en in het katern ‘Ken je vak!’ De markt voor cyberverzekeringen is nog niet volwassen, constateren adviseurs Aon en Klap in het katern Cyber.

Bekijk de inhoud
Special Financieel Vitaal
Special Financieel Vitaal

Financieel advies en financiële educatie spelen onmiskenbaar een rol bij het vergroten van financiële vitaliteit. Maar vitaliteit is méér dan alleen de geldzaken op orde hebben. Dat wordt heel duidelijk in de VVP-special Financieel Vitaal. Vitaliteit is ook bijvoorbeeld levens- en werkgeluk en zeker ook een goede (mentale) gezondheid. Tegelijkertijd constateren de kennispartners van de special (BNP Paribas Cardif, Scildon en TAF) dat er nog veel te winnen is als het gaat om financiële vitaliteit. In de special volop tips voor de financieel adviseur om relaties te helpen financieel, maar nadrukkelijk ook mentaal en fysiek gezond te blijven.

Bekijk de inhoud